Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie tęskni.. "

Nikt nie czeka w oknie
Łzy nie uroni szczęścia
Wróciła nadzieja
Do czterech ścian
Samotnością wypełnionych
Bez wiary w miłość
I sens istnienia
Nie ma to znaczenia
Nie tęskni nikt
Świeca wypaliła się
Brak nadziei na sen
Na słowa czekałem/
Czekałam cały dzień
Życie całe (nie)doskonałe

22.09.2022
22.25

281 015 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!