Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt mi nie powiedział czym jest miłość.

Nikt mi nie powiedział czym jest miłość.
Jestem ślepa jak nieskończona w lecie ciemność
Jestem głucha jak przesiąknięty mętną ciszą topielec
Wkraczam w życie kulawa z parszywym bagażem przeszłości..
Przeistaczam się w żałość.

Nie napiszę następnej strofy
Kulawa milknie.

12 114 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • Gaia

    17 January 2013, 15:40

    i nikt Ci nie powie
    a nawet jeśli by próbował
    co by nie mówił nie będzie to prawdą Twoją
    po prostu ją poczuj
    :)