Menu
Gildia Pióra na Patronite

żartobliwie ;)

nikt go nie pyta
lecz wciąż się wymądrza
mówią by był cicho
tym głośniej opinie wyraża
w swoim geniuszu
jakże nieomylny
strofy układa bez jednej skazy
każdą literkę bez mała
dopieszcza jakby to była ukochana
(lub ukochany rzecz jasna)

o kim wciąż piszę
rzekłbym nawet - kogo obgaduję ?
bardzo przepraszam
że palcem nie wskazuję
tylko po cichu opinię wyrażę
ze ksywa jego prostotą poraża
taki to gościu
przy którym ma nieudolność
mnie przeraża

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    19 May 2014, 10:11

    Adas ani mrumru ...buzia na kłódeczkę :)

  • 19 May 2014, 09:54

    Hania nie mów ...bo mnie stąd wyleją za kalumnie i pomówienia ;)

  • czarna mamba

    19 May 2014, 09:48

    hahahaha i jeszcze raz hahha a ja wiem:)a nie powiem hihih Adaś dobre pozdrawiam :)

  • 19 May 2014, 09:22

    co do skutku ...życie pokaże :)

  • dana1596

    19 May 2014, 09:15

    :)...można żartobliwie...i ze skutkiem
    Pozdrawiam