Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomniana

Nikomu niepotrzebna
porzucona gdzieś w kąt
pozostawiona samej sobie
w tym pozbawionym barw świecie
bez miłości..

co się ze mną dzieje ?
czemu aż tak bardzo Cię potrzebuję ?

bez twej czułości
jestem nic nie wartą pustą powłoką
nie jestem silna
sama sobie nie poradzę..

co mam zrobić
żeby było tak jak wtedy ?

przez Ciebie niszczeje od środka
smutna, zapomniana
tracę nadzieję na szczęście...

2211 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!