Menu
Gildia Pióra na Patronite

niiebawem nastanie ranek
a może już widzisz
gdzieniegdzie słońce wystaje
i choć oczy jeszcze zaspane
a mięśnie lekko zwiotczałe
myśli unosząc jak listki na wietrze
i ptaszki za oknem
szukając siebie nawzajem
chciałyby sprawić
by uśmiech na ustach się utrwalił
jak na nich smak kawy

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!