Menu
Gildia Pióra na Patronite

amen

Nigdy nie myślałam, ile trwa tęsknota
Albo ile trwać miłość powinna
Świat zawsze wmawiał, że do końca życia
Zmuszona jestem borykać się
Z egzystencjalnymi rozterkami
Że długość jakiegokolwiek uczucia
Kończy się w miejscu, w którym postanowiłam
Na ten temat rozmyślać

Więc powiedz mi, jak długo możesz kochać?
Czy wiesz, kiedy przestajesz być samotny?
Opowiedz, jakie są twoje uczucia
Bo ja wiem tylko tyle, ile mówię ci teraz
Że jeśli się zakocham, to aż apokalipsa
Nadejdzie, nie przestanę topić się w miłości
I tęsknić będę do końca już
Bo tęsknić, to kochać

Tak po prostu
Na amen

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!