Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nigdy Wcześniej

Nigdy wcześniej nie stąpałem tak twardo po Ziemi ...
nawet nie przypuszczałem,
że me życie aż tak bardzo się odmieni ...

Czasem ono niespodzianki dla nas chowa do odnalezienia ...
a gdy to w końcu nastąpi,
uwalnia nas od dotychczasowego zagubienia.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    8 April 2018, 20:42

    Mój dzielny ❤