Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intymnie

Nigdy wcześniej nie byłam
tak naga, obnażona aż po trzewia
tak niedopasowana do twoich nawyków
jak teraz, kiedy krzyczę pretensją
niezasłużonemu szczęściu o więcej
nigdy nie byłam tak naga
jak teraz, kiedy muszę przykryć bezczucie zmysłami
intymnie

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • Ciska

    6 September 2014, 15:04

    Niesamowite są twoje wiersze. Takie rodzierające serce na pół.
    Jest w nich szczęście, jest niepewność, są pragnienia.
    Pozdrawiam.

  • RozaR

    6 September 2014, 08:23

    Ciekawe