Menu
Gildia Pióra na Patronite

"nigdy się nie poddawać!
dopóki serce bije
dziękować bogu
za to że się żyje,
nie jest lekko
i nigdy nie było,
odnaleźć własną drogę, szczęście oraz miłość."

1111 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!