Menu
Gildia Pióra na Patronite

nigdy przedtem

nigdy przedtem
nie czułam potrzeby
by poznać ciepło
drugiego serca

nigdy przedtem
nie zwaliło z nóg
szeptu brzmienie
ani ust pocałunek

nigdy przedtem
nie wiedziałam
bez granic wzajemnie
co znaczy kochać
naprawdę

nigdy przedtem
o kimś nie śniłam
tak jak o Tobie
po długich nocach

nigdy przedtem
nie byłam adorowana
przez nikogo tak
jak przez Ciebie właśnie

nigdy przedtem
do nikogo nie lgnęłam
jak do Ciebie
poznając smak adoracji

92 578 wyświetleń
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!