Menu
Gildia Pióra na Patronite

nigdy niedosyć
serce zawsze porwie gdzieś
być motylem
krótko ale pięknie
jedną wiosnę
lub jesień
przeżyć tą

z tobą
oj brzmi ślicznie
a potem stygnie
nie ma perepetuum mobile
każdy ogień
kiedyś musi zgasnąć
ale puki co
kochaj
kochaj mnie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!