Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz

Nigdy nie zapomnę…
Kobiety, którą kochałem.
Znajomych, czasem wspomnę,
Przyjaciół, których poznałem.

Zatarte już wspomnienia,
Twarze niknące w dali.
Obrazu Naszego istnienia,
Nawet czas, nie ocali.

Gdy już ze sceny zejdę,
By słuchać głosu sumienia.
Gdy w niepamięć odejdę,
Pozostaną tylko wspomnienia.

3793 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • panna migotka

    12 May 2010, 12:15

    Piękny wiersz...