Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój demon

Nigdy nie pisałem, nie umiałem
Nagle zrozumiałem. Sens słów poznałem.
Składać się je nauczyłem
Do samotności przywykłem
Co napisać, co z czym łączyć
Jak dobrze zakończyć
Głos w sobie usłyszałem
Olśnienia doznałem
Muzę mieć musisz
Inaczej się udusisz
Muzę znalazłem
Tutaj ją poznałem
Piszę i piszę
Przerywam serca ciszę......

27 870 wyświetleń
190 tekstów
19 obserwujących
  • Yoanna1992

    5 November 2020, 12:04

    Piękne. I dziękuję za odwiedziny :)