Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nigdy nie jest za późno
na miłości stan
na uśmiech niepewny ,
zakłopotany co nieco
z czasem związany lużno.
Kiedy przyniesie ci szczęście wiatr
w drugiej połowie żywota,
nie ma znaczenia ile masz lat
Miłość nie ma wieku
kiedy serce bije ,
duch się wciąż uśmiecha.
Chcesz żyć ,
nie pragniesz tylko żeglarzem
dla kogoś być,
Na alabastru licu radość się różowi,
kiedy myśli się zespolą,
a serce ponownie niepokoi.
Wtedy ponownie na nowo gotowi,
przyszłość cieszy a czas w miejscu stoi...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
  • kukaczka

    17 September 2021, 23:42

    ..przyszłość cieszy !
    a czas, ma swój czas i nie zatrzyma się..🌷

    Bardzo udany splot myśli

  • piórem2

    17 September 2021, 19:21

    Ciekawe.