Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chora miłość

nigdy nie byłeś
tym kim naprawdę jesteś
zanim cię pokochałam ,zanim zawiodłeś mnie
a mój świat runął ,marzenia odeszły w cień
czasem myślę ,że bez ciebie łatwiej jest...

lecz nie mogę zapomnieć tego,jak pachniały twe perfumy
ten słodki zapach szczęścia przypomina mi chwile spędzone z tobą,
które w głowie ciągle mam
lecz twe uczucia to był zwykły fałsz

Siedzę w pustym mieszkaniu czuje dreszcze
a za oknem pada deszcz
nie mogę liczyć na ciebie
me problemy nie obchodzą cię
chce byś wiedział ,że jest mi tak cholernie źle

Teraz wiem jak to jest z nami
ty mnie nie kochasz ,ja kocham to złudzenie,że coś jest miedzy nami
lecz z czasem to pryśnie zwyczajnie się wypali
a szara rzeczywistość dopadnie w końcu mnie
lecz dla ciebie nie będzie już miejsca w niej...

784 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!