Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia....

Nigdy Cię nie zapomnę chociaż nasze drogi są coraz
bardziej kręte i zabrakło już na nich przystanków.
Każda rzecz przypomina mi Ciebie ,
uschnięte kwiaty w wazonie pokryte kurzem,
zżółkłe od ciągłego czytania listy
czy ten pluszowy miś…
Brakuje mi Ciebie skarbie…
W oczekiwaniu na twój powrót czas wcale nie działa na moją korzyść
wprost przeciwnie dłuży się, każda godzina zamienia się
w niekończący się dzień …
rzekłabym przestań ! lecz On i tak nie słucha… w duszy sobie drwi..
nie słysząc mojego wołania...
Skarbie....
Twoje usta, Twoje oczy w których można się zatopić niczym w błękicie bez chmurnego nieba, Twoje dłonie tak gorące które ,tak delikatnie pieszczą moje ciało to,
to czego mi teraz najbardziej brakuje
Wciąż słyszę twój szept „Tylko Ciebie w moim życiu tak bardzo mi brakowało..."
To wszystko powoduje, że w oku kręci się łza,
Łza smutku ktoś by powiedział patrząc,
Ona tęskni , lecz dla mnie to łza szczęścia
,że mam Ciebie.... dziękuje....
Kocham Cię….

"Z dedykacją Dla tego który rozpalił na nowo żar w moim sercu, tak to Dla Ciebie... "

( Z serii "Dwa słowa Kocham Cię ")

2019 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!