Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

nie życzę ci źle
tylko siebie

i nawet
pocałunki do ust twych wkładam
jak białą hostię. niewinne

bo mam do ciebie

-
chciwość
-
zazdrość
nieumiarkowanie
-
-

swój żal za grzechy.

9462 wyświetlenia
71 tekstów
80 obserwujących
  • Lacrimas

    6 January 2015, 00:12

    Puścili mnie na bramkach. Nic nie piszczało, kiedy przechodziłem. ;)

  • Lacrimas

    4 January 2015, 23:25

    Zatem teraz jestem grzesznikiem.

  • nicola-57

    28 December 2014, 21:06

    Dobry , interesujący wiersz, ładna pointa z cyklu: 7 grzechów głównych. Serdecznie Cię pozdrawiam.