Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będzie lepiej

Nieznośny, codzienny ból,
Udręka, oczy zmęczone,
Łzami beznadziei zaklejone,
Brak celu, siły ani trochę,

Mówią, jutro będzie lepiej,
Za każdą burzą świeci słońce,
Mówią, nie poddawaj się,
Idź do przodu, nie łam się,

Optymistyczne bzdury,
Powtarzane w kółko,
Nie zapełnią w mózgu dziury,
Nie zagoją w sercu rany,

Dzisiaj chcę się załamać,
Nie chcę widzieć słońca,
Wolę płakać razem z deszczem,
Zostanę tutaj trochę jeszcze...

56 063 wyświetlenia
485 tekstów
32 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!