Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciężar bytu

Nieznośny ciężar bytu,
uwiera każda myśl i słowa,
i nic nie mieści się
we wcześniej ustalonych ramach.

Skóra wydaje się za ciasna,
mięśnie zbyt sztywne
-
paraliżują każdy krok.

Boisz się iść,
boisz się żyć.

9591 wyświetleń
157 tekstów
5 obserwujących
  • awatar

    5 January 2013, 13:27

    zbyt delikatny kokon
    pozdr.

  • 5 January 2013, 12:05

    ładnie dotykasz tematu
    trzeba rozmawiać, inni czują podobnie
    pozdrawiam

  • katjaa

    5 January 2013, 10:16

    coś w nim jest, podoba mi się.. pozdrawiam