Menu
Gildia Pióra na Patronite

f.

nie znosisz f. sinatry
i jesteś tak samo kaputt jak ja
wszystko zdążyli powiedzieć poeci
w swoich krótkich życiach
a zastępy muszek bezowocnie
wróciły do chmary

lecz pozostała jeszcze nadzieja
że w ostatniej godzinie
ukarze się nam historia
browsera

*błąd zamierzony

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!