Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Dijon”

Nie zna Jego imienia
Lecz co noc je wymienia

Jest w Nim zakochana
Obserwuje go z rana

Jak do pracy wychodzi
Ta miłość Jej szkodzi

Myśli o Nim ma ostre
Jak musztarda „Dijon”
A serce jej wali jak dzwon
Lecz uczucia te za mocno skryte

Oczy zachwycone
Serce zmęczone
Mózg nie daje rady
A organ dalej zakochany

Odwagi za mało
Strachu za dużo

Wszystko się skomplikowało
By powiedzieć Jemu, że Jej
Serce się w Nim zakochało

66 737 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 April 2013, 21:22

    Dziękuję Aniu i Albercie. Miłego wieczoru.

  • Albert Jarus

    28 April 2013, 21:21

    :)

  • Pechowa_

    28 April 2013, 21:18

    Ładny wiersz.. :)

  • 28 April 2013, 20:46

    Dziękuję.

  • M44G

    28 April 2013, 20:38

    Wzajemnie.Natalio.

  • 28 April 2013, 20:33

    :)
    Bardzo dobry.
    Pozdrawiam milutko i życzę miłego wieczoru.

  • M44G

    28 April 2013, 19:44

    Myślę Agnieszko Droga, że rację masz i to bardzo. Miłego wieczorku.

  • M44G

    28 April 2013, 19:19

    :)