Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrzucili za sumienie

Nie zmierziły z obrzydzenia
Z kamienic biznesy
,,Kanapki " za stołki
Pieniądze w błoto wyrzucone
Albo jakiekolwiek inne
Koleżków lody kręcone

Wszak nie brakowało
By się zohydzić
I zapaść ze wstydu
Oni jednak z partyi
Z przytupem wyrzucili
Tych co w zgodzie z sumieniem
Prawdę mówili

Ten i wiele innych przypadków nakazuje by zwołać konsylium psychiatrów by rozpatrzyli uznanie lewactwa za chorobę psychiczną . Z całą powagą .

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    19 January 2018, 07:29

    Sprawdziłem - głos naszego Jarosława, to głos Boga i serc Polaków, a Krystyna wyraża duszę kobiety polskiej.

  • fyrfle

    19 January 2018, 07:27

    Teraz jeszcze trzeba by było zrobić porządek z babami, które z jednej strony chcą się skrobać na wyścigi, a z drugiej strony chcą kazać nosić ciążę kobietom, ja k w środku jest potwór bez głowy. Powiedzcie mi - czemu zawsze baby żrą się ze sobą, a nie porozumieją się. Czemu tak dają sobą manipulować - bez krzty rozsądku, wyważenia, spokojnej refleksji na bazie faktów i argumentów?

  • RozaR

    13 January 2018, 08:42

    ze niby co ?

  • 12 January 2018, 23:35

    A ja tylko poproszę o sprawdzenie głosów posłów PiS, np. Jarosława K. , Krystyny P.
    i o chwilę refleksji.
    Dobranoc. :))

  • fyrfle

    12 January 2018, 13:13

    Dziwi mnie, że Prawo i Sprawiedliwość nie podejmuje kroków w celu delegalizacji Platformy Obywatelskiej, Nowoczesnej i Sojuszu Lewicy Demokratycznej. Polakom to się należy. Dlaczego też nie robią nic, aby europosłowie, którzy zdradzili Ojczyznę i Naród nie mogli wrócić do kraju, żeby odpowiedzieli karnie za zdradę stanu. Przecież za to należy im się kula w łeb, a w polskich warunkach prawnych dożywocie.

  • IKON

    12 January 2018, 12:46

    Aktualnie aborcja jest w tej chwili tematem zastępczym...
    Uległość i nieudolność przykrywa się zwłokami nienarodzonych dzieci.

    Z całą powagą

    Pozdrawiam