Menu
Gildia Pióra na Patronite

2 0 1 7

Nie zmieni się obręcz
zaplatana wokół szyi

dziur nie zaszyje
mrok

oczodoly nawet puste
będą patrzeć

a na świecie
zacznie się kolejny rok

7869 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • 20 January 2017, 04:44

    Piękne słowa, Asharon. Dziękuję.

  • Asharon

    19 January 2017, 18:15

    Za rok przyjdzie kolejny i kolejny, ale to od nas zależy, jak ten rok przeżyjemy

  • Papużka

    19 January 2017, 08:44

    Co by się nie działo... a zniewolenie trwa.
    Miło cię tu widzieć. :)