Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zdążyłem,
nie wypowiedziałem,
wiem co straciłem,
to Ciebie kochać miałem.
Dlaczegóż moje serce zimne
nie dostrzegło w porę,
że jesteś mi tak bliska,
że znaczysz dla mnie wszystko,
dlaczego dobry Boże
zamknąłeś moje słowa,
dziś krwią broczy me serce,
Do Ciebie tęsknię, Ciebie pragnę
niczego więcej .

43 198 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • Voyage

    29 January 2011, 18:31

    Dzięki piękne za opinie, pozdrawiam ciepło...;)

  • awatar

    20 December 2010, 21:23

    pisze tekst o Steel z zapachem dębowej beczki, poczęstuję, pozdrawiam

  • Senqa

    20 December 2010, 21:16

    Nie lubie wodki,moze Daniels ? ;)))

  • awatar

    20 December 2010, 19:32

    czytając wierszę chcę płynąć z poezją, z autorem wolałbym pożeglować na wódkę, che, che, pozdrawiam

  • Senqa

    19 December 2010, 19:15

    Ja w tym dostrzegam fale uczuc rozproszonych....
    gramatyka niczym sie staje,jesli ktos potrafi czuc,czytajac plynie z autorem.

  • awatar

    19 December 2010, 18:30

    zaimki osobowe wiersza nie czynią, ich nadmiar tylko rozprasza albo śmieszy, pozdrawiam z uśmiechem

  • giulietka

    19 December 2010, 17:53

    Zwłaszcza dwa ostatnie wersy brzmią w ciszy, po przeczytaniu tego wiersza... Przepiękne wersy...

    Pozdrawiam:)

  • dybus77

    19 December 2010, 17:18

    Oj smutny ten wiersz ale czy można coś zrobić.
    Nie zawsze dostajemy to co byśmy chcieli...:(((

  • Seneka 18

    19 December 2010, 16:55

    Jestem pod wrażeniem...