Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezdarne ruchy
i nadmierny pośpiech
w drodze
na szczyt.

Cel zdobyty –
napięcie opada
i kilka głębszych
przed i po.

Rodzę się
córką.
Płeć jak wódka
wypita za zdrowie.

Za dar życia.
Niechciany prezent.

4489 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • złośnik

    12 October 2011, 12:23

    Dziękuję...

  • Black widow135

    11 October 2011, 23:23

    (+) wielki plus za wszystkie Twoje wiersze.... pozdrawiam ciepło