Menu
Gildia Pióra na Patronite

do góry kolanami

niezbyt nam przeszkadza
że naznaczamy się tylko
przyśpieszonym krokiem i oddechem

ja proszę o jeszcze
nawet gdy niemal na palcach
brniemy bezwiednie w głąb spełnienia

a ty nie chcesz zwalniać
chociaż całkiem tutaj rzewnie
i już ledwo trzymam się na nogach

858 wyświetleń
5 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!