Menu
Gildia Pióra na Patronite

niedobrze mi po tym filmie

nie zawsze jak coś łechce wnętrze brzusznej jamy
zaraz miłość być musi - nie trzeba umierać
wystarczy zwymiotować jak mus to dwa razy
lub usiąść na sedesie i cierpliwie czekać

westchnienia w głowie komu nieprzespane noce
bo to miłość BYĆ MUSI i trzeba umierać
bez namysłu przemyśleń wtórnie przez banalnie
temu z ręką w nocniku rychłe zmartchwywstanie

56 824 wyświetlenia
783 teksty
81 obserwujących
  • Papużka

    28 March 2013, 19:21

    Boskie :D

  • Radek Ziemniewicz

    6 June 2012, 21:38

    Zapewne nie o nich pisałem.

  • PetroBlues

    4 June 2012, 13:12

    Znam ludzi, którzy wiele by oddali, żeby chociaż ten nocnik mieć...