Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia muśnięć...

Nie zawstydzisz poetę miłością
nawet gdybyś o uczuciach
wiedział dosłownie wszystko
nie zawstydzisz...
bo poeta potrafi więcej
niż tylko kochać
poeta potrafi słowem wzbudzać
dreszcze
zanim pragnienia nadążą zamieniać
je w dotyk...

189 977 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • agniecha1383

    23 October 2014, 00:19

    takich wersów się wyczekuje są... pieszczotą dla duszy:) pozdrawiam:)

  • Naja

    22 October 2014, 19:00

    Ładne bardzo:-) Słowem wymuskane.

  • sprajtka

    22 October 2014, 18:41

    oj tak...

  • giulietka

    22 October 2014, 18:36

    Gerardzie, Ty potrafisz wzbudzać dreszcze nie tylko na skórze,
    ale przede wszystkim na duszy.
    Pozdrawiam serdecznie.
    m.