Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo widać a jeśli

niezauważalna
nie przebije
w pojedynkę mimo iż
w grupie ryzyka

maskuje gdyż po co czyjaś litość
dochodzą głosy fałszu niewiary
choć bliscy znający prawdy
są przyłóż do rany

bywają dni w których
rośnie niepewność
każdego jutra
lecz(y) nadzieja

na szczęście
nie opuszcza
niczym
bio pigułka

Krystyna Anna Szklarczyk 03.09.2018r.
publikowany, także drukiem, jak inne moje teksty

70 246 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    23 September 2019, 23:36

    Dziękuję serdecznie za zatrzymanie u mnie ... pozdrawiam Was :)