Menu
Gildia Pióra na Patronite

BEZ SENSU...

Niezapomnij bratka, stokrotko.
Stokrotko toż to Szczawik.
Bodziszek łąkowy i drobny.
Dziewięćsił Babka Przytulia.
Stulisz Starzec Kozibród.
Babka Nadmorska.
Lancetowata od słońca.
Podbiał Tojad.
Miętę Parzydło.
Niecierpek Miodunki.
I z Maliny Krwawnica.
Do Kielisznika Jeżyna.
Goryczka Chmielowa.
Głowienka Krzywoszyj.
Dyptam Ostrożeń Rozchodnik.
Czyścica od Miesiącznica.
Pajęcznica Rzepik.
Rosiczka Przenęt.
Skalnica Śnieżyca.
Zaraza Wierzbownica...

13 787 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!