Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciel.

Niezależnie jak bardzo
namieszam
w swoim życiu,
niezależnie jak bardzo
zgubię się
w swoich myślach,
niezależnie jak wiele przykrych słów
usłyszysz
z moich ust,

mimo wielu moich wad i upływu lat,
utrzymujesz przy życiu mój świat.

1570 wyświetleń
11 tekstów
63 obserwujących
  • gorzkaczekolada

    7 April 2014, 23:21

    serdecznie dziękuję :)

  • sardon

    7 April 2014, 18:20

    Bardzo ładnie piszesz o przyjaźni.

  • krysta

    5 April 2014, 19:47

    Zatrzymał mnie Twój wiersz - dobrze przy sobie kogoś takiego mieć.
    Pozdrawiam :)