Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

nie żądaj
bym patrzyła Ci w oczy
zbyt wiele mamy
na sumieniu
przecież sama
z milion razy opluwałam Cię
szkarłatem
licząc na Twoje
przebudzenie

idź już
nie odwracaj się
to najlepsze co możesz
dzisiaj zrobić

uwolnij nas
z destrukcyjnych objęć

3553 wyświetlenia
41 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!