Menu
Gildia Pióra na Patronite

symptomy zdrady barw

nie zabijaj
w drugim wszystko
co już martwe
w tobie

gdyż świat
jest w d r o d z e

i ty nadzieją
wybieraj
właściwą

niebo
nie śpiewa radością
tam gdzie krzywisz
drogi proste

https://www.youtube.com/watch?v=YCsVEsQlm7o

84 149 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • Alojzy Chromola

    31 July 2016, 16:18

    iście kaznodziejski wiersz gratuluje

  • wdech

    26 July 2016, 23:23

    dziękuję

    miłego życzę

  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 17:00

    Genialny wiersz :)
    Pozdrawiam serdecznie

  • fyrfle

    26 July 2016, 13:30

    Ależ piękny i mocny wiersz -szacun!