Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem

niewyraźna
jak świat oka wzruszonego
mglę się niczym sen
podczas rannej nietrzeźwości

jestem
niezłudzeniem
niefantazją
niefantasmagorią
nieimaginacją
podobno igrzyskiem bożym
jestem

bezkonturową istotą
względnym bytem
o zlanych kolorach

2674 wyświetlenia
41 tekstów
4 obserwujących
  • No_One_

    3 December 2012, 19:45


    No, zaciekawił jakoś tak.

  • samotna_

    3 December 2012, 18:30

    Piękny...
    Pozdrawiam ciepło.