Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość z kamienia

niewypowiedziana…
Taka pozostanie moja myśl o Tobie

nieporuszona…
Taka pozostanie moich pragnień siła

nieskończona….
Taka pozostanie moja chwila z Tobą

niespełniona…
Taka pozostanie moja miłość

…nasza miłość
w Twojej głowie

październik 2014

28 111 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!