Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak to bywa

Nie wygląda
jak cyrkowy koń
biegnący wzdłuż loży
chlapiąc z przyrodzenia moczem

To coś
zupełnie innego
on mimo swojego wieku
w skórze i jeansach
siedzi w mercedesie
z młodą panią

Całe życie o siebie dbał
suplementy diety
a teraz viagra
dla podtrzymania erekcji
w wieku osiemdziesięciu lat
chęci mogą być wielkie

Jak to dobrze banknotów stos
mieć w banku
a dużo w kieszeni
można kobiecie dać to
czego nie mają
młodzi starterzy...

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • szpiek

    10 March 2020, 21:28

    https://youtu.be/_2ed5YEqz7Y
    PS. Oboje z tego wiersza są siebie warci

    Video _2ed5YEqz7Y
  • finezja

    10 March 2020, 20:30

    Takie życie. Pozdrawiam :)

  • Papużka

    10 March 2020, 19:34

    A no... tak to bywa. Prawdziwe.

    :)