Menu
Gildia Pióra na Patronite

cudowne dzieci XXI wieku

niewinna dusza puszczona w obieg
świeża ofiara dwudziestego pierwszego wieku
na szafce gamety zamiast budzika
cudowne poczęcie nagiego
z wypchanymi kieszeniami

bolesne skurcze w bankowym koncie
ogólny niepokój kołatanie serca
nadchodzi potomek głową do przodu
nadzieja i realność splątane razem
grubym krwawym sznurem
genotypowego życia

3739 wyświetleń
46 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!