Menu
Gildia Pióra na Patronite

Realny

Nie wierzę w Jezusa i nie wierzę w cuda,
nie wierzę w traf szczęścia, który wygrać się uda.

Wszystko to, co dostaję, jest efektem mojej pracy,
wierzę w siebie i w Ciebie i w świat, który nas otacza.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    26 September 2018, 01:23

    'cause I was a truth seeker and I've found it, Barefoot :)

  • Gaia

    25 September 2018, 14:03

    raczej "zmysłowy"
    bo wierzysz w to, co zmysły rejestrują
    albo zdołają przyjąć
    tylko dlaczego tak się zarzekasz
    hm... ciekawe