Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wiem

wiem
nienie
nie.

gdy boli - oddycham
trochę mocniej i wyżej i głębiej

przymykam oczy
i tonę

w sobie
na końcu

gorycz
i nic
nic poza

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • katjaa

    30 December 2012, 22:24

    świetne emocje..