Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lwi apetyt

Nie wiem czy to szczęście w nieszczęściu
czy przygody niezmierzony trud
kiedy na twojej drodze pojawia się stado
zgłodniałych chwały pazernych lwów
i na śniadanie pożreć cie chcą
nie przebierając w wartości słów
plotki ploteczki odbijają od siebie piłeczki
nie biorą pod uwagę jednego
głodny pożre nawet przyjaciela
"kiedy apetyt w miarę jedzenia rośnie"
by na koniec z tego rozpasania
i głupoty własnej pożreć
siebie samego.

3164 wyświetlenia
39 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!