Menu
Gildia Pióra na Patronite

7.11.15

Nie wiem czy go kocham
procenty przypominają mi siłę
uczucia

Gdy me usta są sprocentowane
myślę o Tobie
czasami częsciej
czasami rzadziej

Wróciłbyś do mnie,o moj ukochany
by na nowo poznać siebie
zapomnieć krzywdę,wyrządzone wspólnie
rany

Czas ucieka,jak szaleniec
z wariatkowa
wrócisz kiedyś do mnie
odzyskawszy wolność
cicho zapłacesz

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!