Menu
Gildia Pióra na Patronite

najowanie*

nie wiem czy chcę
czy będę
może kiedyś

któregoś ranka otworzę oczy
i powiem że już wiem

może kiedyś
albo nigdy

przejdę w inność
i już będzie mi jedno

wszystko

*inspiracją myśli Naji

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    21 February 2018, 08:42

    Ela, to Twoje świetne myśli maja taka moc rażenia hihi ;)

    Ale, te oczy mogą też kłamać Yestemo ;)

    miło czytać Karolina :)

  • 5 February 2018, 13:09

    prostota słów a jaki piękny tekst

  • 3 February 2018, 00:06

    Nie wiem, czy warto tak cały czas pomykać z zamkniętymi oczyma, szczególnie jeśli... ładne?...
    Echhh, kobiety... i te ich oczy... :P
    Świetny tekst, na wystawę.
    Pozdrowienia dla Autorki i Inspiracji . :))

  • Naja

    2 February 2018, 22:23

    Świetne :-)))