Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mysli

Nie wiem co lubie.
Nie wiem kim jestem.
Jestem inny.
Nieprawda!
Jestem taki sam jak inni.
Tylko dlaczego,
nie moge sie odnalezc,
wsrod innych mi podobnych.
Dlaczego jestem do nich podobny.
Bo chce nie istniec,
a jednak zyje tak jak oni.
spie...
poryszam sie...
rozmawiam i konsumuje.
Powtarzam bledy innych i swoje.
A takze mysle,
jak przestac myslec
o wszystkim i o niczym

11 147 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
  • Pytia

    3 April 2011, 01:06

    Świetny wiersz!!!.....to świat jest inny...niestety czasami nie nasz...a sztuka pozwala nam to wykrzyczeć......więcej takich perełek poproszę:)