Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Szukając lepszych chwil"

Niewiele wiem o życiu,
często płacząc w ukryciu.
Czasem będąc odrętwiała,
w bezbrzeżnym smutku schowana.

Próbuję napisać coś sensownego,
jednak niewiele wychodzi z tego.
Zastanawiam się nad przyszłością,
choć w sercu nadal żyję przeszłością.

Staram się stanąć twardo na nogi,
nie po raz ostatni wstając z podłogi.
W dorosłym życiu się odnaleźć,
nowe białe kartki do zapisania znaleźć.

Jadąc w nieznaną stronę rowerem,
nie chcę oddać kolejnych dni walkowerem.
Codziennie więc rano wstaję
i wbrew pozorom nigdy się nie poddaję.

http://www.youtube.com/watch?v=MMY2v-bkjKY

56 120 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • Coniglietta

    22 October 2014, 18:55

    super :)

  • Ariaa

    15 October 2014, 16:32

    nice :D