Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie widzialam cię całe lato
I już myślałam, że mi przeszło zupełnie
Ale dzisiaj od nowa, na starcie
Zaśmiałaś się
I mi odbilo
Kompletnie

Serce zbudzilo się z drzemki
Zabiło jak poparzone
Jak coś mi zaczęłaś tlumaczyć
I koniec
Znów wszystko
Stracone

Dlaczego to zawsze się dzieje
Kiedy zaglądasz mi w oczy
I pewnie nie wiesz co robisz

A mi zaraz
Dusza
Wyskoczy

3458 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • zapach_bzu

    13 October 2017, 20:54

    Ciekawa konstrukcja, ciekawy tekst! Fisz!