Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez pożegnania

Niewiara
W głowie tlą się uczucia
Których nie mam
Maluję je
Oczami rysuję wrażenia
Choć jest w nich tyle cierpienia
Zamykam się i otwieram
Sercem nie czuję
Ono umiera
Zaraz rozwiążę
Rozciągam, plotę, nasuwam
Zwiążę
By ostatni oddech
Szybciej
Uleciał.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!