Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sztuka współczesna

Nie wiadomo co
Nie wiadomo do czego
Przypiąć mazidło owo
Boże drogi
Na co to komu
Nie ma opowieści
Bólu lub radości
Historii ciekawych
Prawdy o lichwie
O medialnej bestii …
- tak sobie dumałem
Gdy poznałem tą kobietę
Co tyle farby zmarnowała
Uznałem że rację miałem
Nie warto dociekać
Co dziecko to w głowie miało
Gdy pędzlem paciało
Odżyło za to stare
Zgrzytające pytanie
- o finansowanie

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    19 November 2018, 13:52

    Też mam takie zdanie o malarstwie współczesnym.