Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słońce...

Nie ważne
czy zachwieję się
od nadmiaru trosk
czy połknę za dużo łez

Potrafisz doskonale
wpleść w zwykłe dni
odrobinę słońca
które nosisz na ustach

Dlatego uwielbiam
trwać przy Tobie
bo jesteś zawsze
nawet w nie pogodę...

08.03.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • RozaR

    12 March 2018, 09:54

    Robię to tylko z litości .

  • kati75

    10 March 2018, 09:48

    dużo słoneczka:-)pozdrawiam

  • marka

    10 March 2018, 08:03

    Przyjemny utwór.

  • 8 March 2018, 21:23

    Bardzo ładne.
    Wszystkiego najsłoneczniejszego, nie tylko dzisiaj. :))