Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ufam ci

Nie ufam ci
ironizujesz uśmiechem

Nie wierzę słowu
po co
by zabolało (de novo)

Wiara to bańka mydlana
kolorowa
lecz chwilowa
pęka dźgnięta wydechem

Lepiej odejdź razem z powietrzem

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!