Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 31 May 2021

***

nieuchwytne
jak wrażenia

zatrzymane na granicy myśli

wzruszeniem
znaczą swój lot
- małe tęsknoty

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!